Inschrijven

Via deze pagina kun je je inschrijven voor de lessen van Popcollege Zutphen. Ben je 18 jaar of ouder, dan dien je jezelf in te schrijven. Ben je nog geen 18 jaar? Dan moet een van je ouders/verzorgers je inschrijven.

Ben je ouder/verzorger van een kind dat jonger dan 18 jaar is, dan dien je als ouder/verzorger je kind in te schrijven. Voor ieder kind wat je wilt inschrijven dien je een aparte inschrijving te doen (het is op dit moment nog niet mogelijk om op het inschrijfformulier meerdere kinderen tegelijk in te schrijven) Ook kun je je kind in het inschrijffromulier maar voor 1 vak tegelijk inschrijven. Wil je je kind voor meer dan 1 vak inschrijven, herhaal dan de inschrijving voor ieder extra vak waarvoor je je kind in wilt schrijven.

Ik heb al een account

Heb je al een account of heb je een uitnodiging gehad om je in te schrijven, met daarin een inlognaam en wachtwoord? Klik dan op de knop hieronder om de inschrijving te beginnen.

Start inschrijving

Ik heb nog geen account

Heb je nog geen account of heb je geen uitnodiging gehad om je in te schrijven, met daarin een inlognaam en wachtwoord? Klik dan op de knop hieronder om een nieuwe acocunt aan te maken en de inschrijving te beginnen.

Start inschrijving